• Hem
 • Tjänstebil
 • Tjänstebil Kia

WafabBil dekal Optima 2

Karin Ericsson 20180321 1766 webbanpassad FotoChristineHolm

Boka ett möte!

Vi kommer gärna ut till er och berättar om vårt starka företagskoncept.
Ring eller maila, så bokar vi ett möte.
Och du - som företagare får du alltid provköra en bil under 24 timmar!

Karlstad & Kristinehamn
Karin Ericsson
Företagssäljare personbil
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
054 - 14 47 11
Sunne
Mattias Westin
Företagssäljare personbil
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0565 - 75 50 01

 


Kialogo2015Tjänstebil Kia - ett smartare val

Om du vill ha en tjänstebil med snygg och prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ja då ska du ta en närmare titt på Kia Business.

Här får du otroligt mycket för pengarna, oavsett vilken modell du väljer. Samtidigt ger vi dig ett lågt förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet. Detta innebär att du får en fantastisk bil, samtidigt som du har pengar över till annat. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

SMART
Det ska inte vara dyrt att ha en tjänstebil från Kia. Vi har prisvärda alternativ både för företaget och tjänstebilsföraren. Vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. Du får garanterat valuta för pengarna. Det tycker vi är smart.

TYGGT
På Kia tummar vi aldrig på kvalitet eller prestanda, och vi tar vårt ansvar från fabrik hela vägen till våra serviceverkstäder. Det gör att du alltid får generösa garantier om du väljer en Kia som tjänstebil. Med hela 7-års nybilsgaranti, får du, ditt företag eller din arbetsgivare ett riktigt tryggt och bekymmersfritt bilägande.

KIA BUSINESS
Våra populära Business modeller är mycket väl utrustade versioner på våra mest populära tjänste- och företagsbilar. Dessa säljs endast till företag och har ett lågt pris anpassat för basbeloppsgränser och låga förmånsvärden. Kort sagt: Väljer du en Kia som tjänstebil, gör du ett smart val.


Kia Rio 1,2 Business


Rio
Helt nya Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig, den är sportig, elegant och har en mer innovativ design än någonsin tidigare. Aerodynamiska linjer, muskulösa konturer och utmärkande detaljer ger bilen dess pulserande utseende. Med rymlig kupé, flexibla fällbara baksäten och generöst lastutrymme på 325 liter gör Rio redo för de flesta äventyr. Prestanda är av största vikt i helt nya Kia Rio. Utformad med åkkomfort i fokus och har ett modifierat chassi för en mer flexibel och direkt körkänsla.
Förmånsvärde fr 1.133:-*
Basbelopp 3,0
Leasingkostnad 1.327:-**
Läs mer om Kia Rio

Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Cee´d Sportswagon GT Line Business


Ceed sw GTline 34front white 5
Kia Cee’d sportwagon GT Line Business är vår sportiga kombi. Med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik får du ut det mesta av bilkörningen. Med en ombonad och ljuddämpad kupé, smart utrustning samt effektivare motor är den en av våra mest färgstarka bilar någonsin.

Kia cee’d Sportswagon GT Line 1.6 Business är utrustad med bl.a. navigation med backkamera, eluppvärmd läderratt, parkeringssensor bak, bluetooth, 2-zons klimatanläggning, LED-ljus fram och bak samt specialklädsel. Som tillval finns vår helt nya automatiska växellåda DCT7 med dubbelkoppling.
Förmånsvärde fr 1.358:-*
Basbelopp 3,9
Leasingkostnad 1.749:-**
Läs mer om Kia Cee´d_SW

Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Niro Plug In Hybrid Advance Business


niro phev my18 3 4 front view 5
Att välja Kia Niro som plug in-hybrid är att välja den perfekta kombinationen av en rymlig crossover och en effektiv supermiljöbil. För alla som är måna om miljön och sina egna bränslekostnader är koldioxidutsläpp på låga 30 gram per kilometer och en ren eldrift på omkring 58 kilometer riktigt lockande siffror.

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan.
Förmånsvärde fr 817:-*
Basbelopp 6,2
Leasingkostnad 2.703:-**

Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Niro 1,6 DCT7 Hybrid Advance Pluspaket Business


kia niro my17 3 4 front view deep cerulean blue 8795 47089 update q2 16 5
Helt nya Kia Niro är en lite annorlunda crossover som kombinerar de bästa sidorna hos en modern crossover med alla fördelarna du får med en äkta hybrid-bil. Med andra ord, du får rymligheten och mångsidigheten men dessutom låga utsläpp och lägre driftskostnader.

Kia Niro får sin kraft från ett hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller den bästa kombinationen av båda. En bensinmotor på 105 hk och en elmotor som utvecklar 43,5 hk. Resultatet är klassledande effektivitet med ett koldioxidutsläpp på låga 88 g/km.
Förmånsvärde fr 1.292:-*
Basbelopp 4,8
Leasingkostnad 2.134:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81
 
 

Kia Optima Plug In Hybrid Advance Pluspaket Business


Kia Optima 14 Side 5
Kia Optima Plug-in Hybrid drivs av två motorer som tillsammans ger dig överlägsen flexibilitet, en elmotor och en bensinmotor. När du väljer att köra helt nya Kia Optima Plug-in Hybrid enbart på el kan den ta dig upp till 54 kilometer på en enda laddning! Skulle elmotorns batteri ta slut kommer den laddas av bensinmotorn när du kör.

Hybrid-tekniken växlar sömlöst mellan el-, hybrid eller bensindrift. Resultatet är en bil som är kraftfull, släpper ut mindre avgaser och som dessutom är precis lika enkel att köra och sköta som en traditionell bil.
Förmånsvärde fr 1.229:-*
Basbelopp 7,3
Leasingkostnad 3.224:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81
 

Kia Optima SW Plug In Hybrid Advance Pluspaket Business


Optima sw phev 3 4 front view 5
Vår helt ny Kia Optima plug-in hybrid i kombiutförande går redan nu att förhandsboka. Denna Supermiljöbil har en räckvidd på 62 km på enbart el. Skulle elmotorns batteri ta slut kommer den laddas av bensinmotorn när du kör. Hybrid-tekniken växlar sömlöst mellan el-, hybrid eller bensindrift. Den efterlängtade Optima plug-in hybrid i kombiutförande är en bil utan kompromisser, varken på prestanda eller rymlighet. Med ett lågt förmånsvärde, en låg milkostnad och innovativa säkerhetslösningar kommer Nya Optima SW plug-in hybrid bli den perfekta tjänstebilen..
Förmånsvärde fr 1.304:-*
Basbelopp 7,5
Leasingkostnad 3.303:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Optima SW 1.7 CRDi DCT-7 GT Line Business


Kia Optima SW 17 34front 01 5
Helt nya Kia Optima är utvecklad för dig och de du bryr dig mest om. Optima-familjen består av bilar som är rymliga, säkra och fulla av innovativ teknik som till exempel autobroms, aktivt filövervakningssystem, skyltscanning, självparkeringssystem och ljudsystem från Harman Kardon®.
Förmånsvärde fr 1.887:-*
Basbelopp 6,9
Leasingkostnad 2.880:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Sportage 2,0 CRDi AWD GT-Line Business


kia sportage gt line my16 dark gun metale5b 5
Den fjärde generationen av vår populära SUV Sportage är en helt ny bil från grunden. Från den nya designen till den avancerade tekniken och nya smarta funktioner. Nya Kia Sportage har stort fokus på såväl passagerarnas som medtrafikanternas säkerhet, något som märks i form av aktiva säkerhetslösningar som t.ex. autobroms och dödavinkelvarning.

Kupén har fått högre komfort och bättre säkerhet genom nya tekniska lösningar. Tack vare ny, effektiv motor och växellåda har även prestanda och effektivitet förbättrats. Detta är verkligen en fullutrustad tjänstebil, allt för under 7,5 basbelopp!
Förmånsvärde fr 1.833:-*
Basbelopp 7
Leasingkostnad 2.891:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Sorento 2,2 CRDi AWD AUT Business


Kia studio 15 Sorento 34front 01 17q2 white flip 5
Nya Sorento är en perfekt tjänstebil om du söker en rymlig, driftsnål och fyrhjulsdriven SUV som följeslagare både i tjänsten och privat. Denna generationen reflekterar Kias världsomspännande filosofi med klassledande köregenskaper, anmärkningsvärda designinnovationer samt smarta funktioner.

Med utökat benutrymme för både andra och tredje radens passagerare, är Sorento rymligare än någonsin. Med sittplatser på tredje raden kan upp till sju personer följa med på resan. Baksätena kan fällas helt eller delvis, allt för bästa säteskombination och bagageutrymme för din resa.
Förmånsvärde fr 2.158:-*
Basbelopp 7,5
Leasingkostnad 3.302:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Sorento 2,2 CRDi AWD AUT Special Business


Kia studio 15 Sorento 34front 01 17q2 black 5
Nya Sorento är en perfekt tjänstebil om du söker en rymlig, driftsnål och fyrhjulsdriven SUV som följeslagare både i tjänsten och privat. Denna generationen reflekterar Kias världsomspännande filosofi med klassledande köregenskaper, anmärkningsvärda designinnovationer samt smarta funktioner.

I Special Business-utförande är nya Sorento dessutom utrustad med bland annat självparkeringssystem, Infinity ljudsystem, elmanövrerad baklucka, ventilerade framstolar och döda vinkel-varning. 7-års nybilsgaranti är en självklarhet.
.
Förmånsvärde fr 2.588:-*
Basbelopp 8,8
Leasingkostnad 3.891:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Stinger 2,2 CRDi 8 vxl AWD aut. 200 hk diesel


stinger gt

Nya Stinger i klassisk Gran Turisimo-anda.
Iögonfallande design präglad av passion och där varje detalj förvandlas till ren körglädje.
Lyxig inspirerande interiör, en banbrytande körupplevelse, fyrhjulsdrift som standard
Kul, imponerande, pulserande, magnifik.
Resan i Kia Stinger är ett fyrverkeri av intryck för alla sinnen.
Designperfektion ur varje vinkel och vinnare av Eyes On Design Award 2017.
Överlägsen komfort rakt igenom.
På utsidan har den attityd och elegans, på insidan är den tyst och byggd med en hantverkares skicklighet.

Förmånsvärde fr 2.683:-*
Basbelopp X
Leasingkostnad 4.056:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

Kia Stinger 3,3 T-GDi 8 vxl AWD aut. 370 hk bensin


stinger gt line

"Stinger är den häftigaste bil jag kört. Jag fick kuldorfiner!"
Claes Andersson, Valmet AB
Nya Stinger i klassisk Gran Turisimo-anda.
Iögonfallande design präglad av passion och där varje detalj förvandlas till ren körglädje.
Lyxig inspirerande interiör, en banbrytande körupplevelse, fyrhjulsdrift som standard
Kul, imponerande, pulserande, magnifik.
Resan i Kia Stinger är ett fyrverkeri av intryck för alla sinnen.
Designperfektion ur varje vinkel och vinnare av Eyes On Design Award 2017.
Överlägsen komfort rakt igenom.
På utsidan har den attityd och elegans, på insidan är den tyst och byggd med en hantverkares skicklighet.
Förmånsvärde fr 3.404:-*
Basbelopp X
Leasingkostnad 4.856:-**
Kia 7YW Logo Med Tagline MASTER Swe 4 100x81

* Förmånsvärde är beräknat efter marginalskatt med 50%. ** Exempel på leasingkostnad exkl. moms vid 20% första förhöjda hyra och 45% restvärde efter 36 månader.

Facebook cover Kia Plug In Hybrid Förmånsvärlden 5


Kontakta din företagssäljare

 • Karlstad

  Vår bilhall i Karlstad finner ni på Våxnäs. Här visar vi vårt breda modellprogram av person- och transportbilar för alla tänkbara behov. Hos oss finns också verkstad, reservdelar, tillbehör och rekond.
  Välkommen in
  Karlstad

  Hitta till oss i Karlstad.

  Karin Ericsson 110X122

  Karin
  Ericsson

  Företagssäljare
  personbilar.

  ikon kontakt 054 - 14 47 11
  ikon kontaktDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


  image

  Joakim Andersson

  Företagssäljare transportbilar.

  ikon kontakt 054 - 14 47 61
  ikon kontaktDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Sunne

  Vår bilhall i Sunne finner ni centralt bredvid E45an. Här visar vi vårt breda modellprogram. Hos oss finns också verkstad, reservdelar och tillbehör.
  Välkommen in
  Karlstad

  Hitta till oss i Sunne.

  Mattias Westin 110 X121

  Mattias Westin

  Företagssäljare Kia.

  ikon kontakt 0565- 75 50 01
  ikon kontaktDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Skriv ut E-post

ny
SÖK BIL
ny
BOKA SERVICE
ny
KONTAKTA OSS
ny
BOKA PROVKÖRNING