fbpx Hero bild

EUNIQ6 SUV – MAX AV ALLT

  • Leverans mars 2022
  • Lanseringspris 499.900:-
  • Ladda till 80% på 35 minuter
  • Räckvidd 345- 465 km

Snart kommer vår nya elbil Maxus Euniq 6 SUV till Sverige och Wafab Bil! Euniq 6 är en stor, elektrisk SUV designad för både vardags- och långresor. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den perfekta elektriska familjebilen. Bilen är leveransklar från mars 2022, men du kan beställa den redan nu till ett lanseringspris på 499 900:-


Njut av en riktigt maxad bil med infotainmentsystem, stor elektrisk taklucka, trådlös mobilladdning och en stor touchskärm med ett brett urval av funktioner och inställningar som optimerar din körupplevelse.

Boka provkörning

Boka provkörning - Euniq6 SUV

Max utrustad

Euniq6 levereras alltid med ett stort och rikligt utrustningspaket. I paketet ingår Apple Carplay, stort elektriskt panoramasoltak, atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och svart läderinteriör.

Bilen erbjuder också ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som ger säker körning för dig och dina. Euniq6 levereras med bland annat Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, filbytesvarning, döda vinkeln varnare, automatiskt nödbromsningssystem, parkeringssensor fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll och en rad andra funktioner.

Max storlek

Med Euniq6 får du en stor SUV med plats för allt du behöver – och lite till! Utvändigt mäter bilen 4735 mm lång, 1860 mm bred och 1736 mm hög. Axelavståndet är 2760 mm och markfrigången är 190 mm.
På insidan får du klassens största bagageutrymme på hela 754 liter och platsbrist blir därför aldrig ett bekymmer.

Både fram- och baksätena erbjuder stor och rymligt plats, vilket ger bra benutrymme och takhöjd för både förare och passagerare.

Design

Det råder ingen tvekan om att Euniq6 väcker uppmärksamhet på vägen. Den kommer med ett modernt utseende, vackra linjer och en tuff och sportig front, vilket ger en snygg och genomförbar design. Bilen har bland annat Full LED-teknik, 18″ aluminiumfälgar och ett elektriskt panoramasoltak.

Batteri och laddning

Euniq6 SUV kommer med 70 kWh netto batterikapacitet. Bilen har en inbyggd laddare på 7,2 kW för hemladdning, och snabbladdas från 30-80 % på 35 minuter vid normala temperaturer. Bilen levereras med CCS-laddningsstandard.

Räckvidd och förbrukning

Euniq6 levereras med angiven räckvidd från 345-465 km *(WLTP kombinerat / urban), och lämpar sig därmed väl för både vardags- och långresor.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined/Urban cycle.

Maxus vägassistans

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.

Vid skada ring:

Inom Sverige: 0771-32 83 80

Från övriga Europa: +46 771 32 83 80

LÄS MER OM VÅR NYBILASSISTANS HÄR

Kontakta oss

Karlstad Transportbilscenter

Karlstad Transportbilscenter

Wafab Bil Transportbilscenter är specialiserat på Fiat Professional och den nya elbilen Maxus (även personbil), och ligger på Ramgatan 1 på Våxnäs. Vi hjälper dig med allt som hör bilägandet till, från val av fordon till finansierng, påbyggnationer och tillbehör. Vi hjälper dig från första kontakten och vidare genom hela ägandet.

Hitta hit
Erik Skoog

Företagssäljare transportbil

054-14 47 61

erik.skoog@wafabbil.se

Mårten Olsson

Säljare transportbil

054-14 47 62

marten.olsson@wafabbil.se