Välj Fiat Professional för dina dagliga utmaningar. Utforska våra exklusiva kampanjer och välj den bästa partnern till det bästa priset för att möta de utmaningar du har framför dig.

Hos Wafab Bil kan du köpa transportbilar från Fiat Professional. Med sitt breda modellutbud erbjuder Fiat Professional en bil för alla tillfällen då du behöver en pålitlig arbetspartner i jobbet, allt från snabba transportbilar till lätta lastbilar med solid chassiram.

Besök våra anläggningar i Karlstad eller Kristinehamn för att hitta just din nästa företagsbil.

Läs mer om våra aktuella erbjudanden här 

Boka provkörning

Boka provkörning - Transportbil

Kontakta oss

Karlstad Transportbilscenter

Kristinehamn Transportbilar

Karlstad Transportbilscenter

Wafab Bil Transportbilscenter är specialiserat på Fiat Professional och den nya elbilen Maxus (även personbil), och ligger på Ramgatan 1 på Våxnäs. Vi hjälper dig med allt som hör bilägandet till, från val av fordon till finansierng, påbyggnationer och tillbehör. Vi hjälper dig från första kontakten och vidare genom hela ägandet.

Hitta hit
Erik Skoog

Företagssäljare transportbil

054-14 47 61

erik.skoog@wafabbil.se

Mårten Olsson

Säljare transportbil

054-14 47 62

marten.olsson@wafabbil.se

Kristinehamn Transportbilar

Välkommen till din transportbilspecialist i Kristinehamn. Vi hjälper dig med allt som hör bilägandet till, från val av fordon till finansiering, påbyggnationer och tillbehör. Vi hjälper dig från första kontakten och vidare genom hela ägandet.

Hitta hit
Mathias Hellberg

Företagssäljare transportbil

0550-77 55 23

mathias.hellberg@wafabbil.se