fbpx Hero bild

På våra verkstäder i Karlstad och Kristinehamn kan du få hjälp med byte eller lagning av ruta.

Wafab Bils professionella bilglasmästare har lång erfarenhet av att laga bilglas. Vi är auktoriserade av våra biltillverkare och samarbetar med alla försäkringsbolag för att utföra bilglasreparationer. Det är på just denna punkt vi skiljer oss från traditionella bilglasmästare.

Vid bilglasreparation är det viktigt att du anlitar en auktoriserad verkstad som använder rätt metod, rätt delar och rätt lim, eftersom framrutan är en del av bärigheten i hela bilens kaross.

Viktigt är också att säkerställa funktionen av den tekniska utrustningen som är placerad i vindrutan. Vi kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen har.  En stenskottslagning går snabbt att åtgärda och är inte så kostsam.

Om du fått ett enklare stenskott utan sprickor lagar vi det utan att behöva byta ut hela rutan, och du får en betydligt lägre självrisk. De flesta försäkringsbolag har en självrisk på endast några hundra. För att veta vad din självrisk skulle bli, vänligen se ditt försäkringsbrev eller ditt försäkringsbolags hemsida.

Om rutan gått sönder helt, eller exempelvis har en spricka i synfältet, måste hela rutan bytas. Även det kan vi hjälpa dig med på våra verkstäder i Karlstad och Kristinehamn.

Du kan boka våra tjänster separat eller i samband med dina ordinarie verkstadsbesök.