fbpx Hero bild

Självincheckning Lämna in din bil på tider som passar dig

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att besöka oss på Wafab Bil. Med vår nya självbetjäningslösning Tjekvik kan du enkelt göra dina in- och utcheckningar, bekräfta din tidsbokning eller hämta ut nycklar till en förbokad hyrbil.

Terminalen står i vår entré och med den kan du både hämta och lämna din bil mellan kl 07.00 – 18.00, oavsett om du vill sköta ditt ärende själv eller om du bara vill undvika köer.

Med Tjekvik kan du som service- och reparationskund checka in ditt fordon online. Du kan även göra tillägg ifall du till exempel behöver byta lampor, torkarblad, batterier i bilnyckeln eller laga ett stenskott.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med någon av oss i personalen.

Så går det till

Dagen innan får du ett sms med en länk, så att du i lugn och ro kan förbereda ditt besök. Genom länken kan du svara på några enkla frågor och förbereda incheckningen av din bil. Vill du hellre svara på frågorna på plats vid terminalen går det lika bra.

När du ska lämna din bil skriver du in ditt registreringsnummer på skärmen. När du har bekräftat din bokade tid är det bara att följa instruktionerna på skärmen.

Efter att du är klar med dina val får du markera på en karta vart du har parkerat din bil. Sedan är det bara att bekräfta med din signatur och lägga din bilnyckel i det fack som öppnas.

När din bil är redo att hämtas igen får du ett sms med en kod. Den koden knappar du in på terminalen när du hämtar ut din bil.

Skulle du behöva hjälp finns vår personal till hands under våra ordinarie öppettider.