fbpx

Nu är det officiellt – A-Bilar förenas med Wafab Bil

Efter många år tillsammans kommer A-Bilar och Wafab Bil gå samman på riktigt och från och med den 1 januari 2024 kommer A-Bilar att heta Wafab Bil.

I praktiken innebär det ingen större förändring, eftersom A-Bilar ingått i koncernen sedan 2016 och säkert ingen stor nyhet som landar hos dig. Nu är det dock hög tid att byta namn och ingå i familjen på riktigt. Det som blir en fördel är att Arvika nu blir ett driftställe som ingår i Wafab Bil tillsammans med Karlstad, Kristinehamn och Sunne.

Vi har redan påbörjat omskyltningen och monterat upp Kias nya skyltprogram, vilket ger anläggningen en helt ny fasad. Med namnbytet kommer A-Bilar lämna sina digitala kanaler och i stället ingå i Wafab Bils webb och sociala medier. Det ser vi som en stor fördel då det innebär att hela Värmland finns representerat mer synligt när alla orter blir samlade tillsammans på samma ställe.

I övrigt kommer allt att vara sig likt. Du hittar oss på samma adress i Arvika och med samma glada personal.

För att fira vårt samgående vill vi hälsa er välkomna till oss i Arvika den 3 februari då vi bjuder på bröllopstårta och aktiviteter. Under firandet kommer vi att arrangera drive in-vigsel, så att fler lyckliga par kan förenas.

Bröllopstårta finns det redan, tillsammans med något gott att dricka, och vi har även ordnat med en väl passande vigselförrättare. Vi har dessutom ordnat med lite förmåner för bröllopsparen, så att dagen blir något extra även för dem.

Läs mer på wafabbil.se/brollop